PROMPT:
Design a detailed floor plan for an restaurant for elderly people, including wheelchair accessibility. The auditorium should feature comfortable seating arrangements, easy access points, and ample space for mobility aids. Ensure that ramps, wide aisles, and accessible seating areas are incorporated to accommodate wheelchair users. The design should prioritize safety and ease of movement for elderly attendees and must not include stairs. Provide the floor plan in high resolution and include a comprehensive and legible legend with the names of each element and section of the auditorium, such as seating areas, stage, entrance, exits, and accessible features.
Ý Nghĩa:
Thiết kế sơ đồ mặt bằng chi tiết cho một nhà hàng dành cho người cao tuổi, bao gồm khả năng tiếp cận xe lăn. Hội trường nên có các khu vực ngồi thoải mái, các điểm vào dễ dàng và không gian rộng rãi cho các thiết bị hỗ trợ di chuyển. Đảm bảo có các dốc, lối đi rộng và khu vực ngồi dễ tiếp cận để phục vụ người sử dụng xe lăn. Thiết kế phải ưu tiên an toàn và sự dễ dàng di chuyển cho người tham dự cao tuổi và không bao gồm cầu thang. Cung cấp sơ đồ mặt bằng với độ phân giải cao và bao gồm một chú giải rõ ràng, dễ đọc với tên của từng phần tử và khu vực của hội trường, như khu vực ngồi, sân khấu, lối vào, lối ra và các tính năng dễ tiếp cận.